fredag 22. mai 2009

Reisefeber..eller....

Hei alle sammen:)

Da begynner det og nærme seg for avreise..Vi har valgt å skrive hver for oss på denne bloggen fordi vi ønsker å komme hjem med felles, men og hver våre opplevelser.

I dag er det fredag 22.5 og planen har vært at vi skulle dra på søndag klokken 0645 fra gardermoen. Bjørn Tore har vært og tatt de fysiske testene og det gikk bra, men da han var der på onsdag fikk han vite at intervjuet var på tirsdag, men at de skulle prøve å fikse ett assistert intervju slik at han kunne dra på søndag. Etter en dag med MYE venting og nervøse timer fikk de ikke dette til og vi ringte alle mulige flyselskaper for å få billigere bilett på onsdag. Lufthansa ville hjelpe oss, så nå drar jeg alene på søndagsmorgen og Bjørn Tore kommer på onsdag.
Dagene alene vet jeg ikke hvordan blir, men jeg er positiv og tror det vil gå helt bra:)

Første uka skal vi bo på Pink Hostel i Accra og gå på kultur -og språkkurs, her er vi/jeg sammen med andre voluntører (men ingen fra Norge) så det blir interesant og gøy:)
Neste søndag blir vi kjørt ut til familen vår som bor i en medium landsby som heter Akim Akroso på grensa mellom eastern og central region.
I huset vi skal bo i bor det en gamel dame på 90, en mamma på 53, en jente på 24 og en gutt på 19, så dette blir spennende:)

Thea

1 kommentar:

  1. Heia :)
    Så flott at dåkker føre logg. Glede meg til å følge med på ka dåkker skriv. Utrolig spennende!

    Vi sees til høsten =)

    Magna.

    SvarSlett